Smitten som faaan e jag, krigare med hjärta & gott avslut på er alla!

En GRYM jävla månad får avsluta detta året!!
 
Träningsmässigt en av dom bästa! Dels för jag fått i mig MASSA mat som jag nu kan omvandla till muskelmassa! Men framförallt för jag tränat stenhårt och tyngre och tyngre! Fokuserat stenhårt att verkligen försöka öka varje gång! Tagit nytt PB i liggande legpressen på 210 kg och ökat i ALLA övningar generellt sätt!
 
På det privata planet en ännu mer GRYM månad, då jag gått och blivit sådär fånigt betuttad och smitten och beter mig som en fnittrig 15-åring igen (fråga min dotter som är 13 år hahhaha) :)!
 
Ibland bara dras man till en viss person och man känner sig hemma direkt när man connectar, ingen behöver ändra nåt, det bara flyter och känns sådär SJÄLVKLART och pirrigt i massor, man backar upp varann i ALLT (och jag menar verkligen ALLT!) och så fort man ser varann så sprider sig ett enormt leende från öra till öra :)! Och ett plus till är att från att ha ogillat att träna ihop med andra så fullkomligt äääälskar jag att träna med min hubby! 
 
 
 
 Jag & min darling hubby Robin <3
 
Jupp, även jag kan tydligen bli sådär jättefånigt totalt förälskad  och "smitten" och skriver små hjärtan och grejjer :D! 
 
Under denna månad så har vi hunnit med en hel del kan jag säga ;), allt från att han inte tveka en sekund att följa med på min släktlunch och därmed träffa allt från min MAMMA till min vuxna son och dotter med för första gången, det är MOD asså, tro mig!! Till att han och dottern har hittat ett eget sätt att prata med varann på, brukar kalla henne för Chewie/Chewbacca iom hon är så hårig så när hubby hörde mig kalla henne det så utbrast han i att låta EXAKT som en ewok från Star wars och dottern lystrade direkt hahahha :D så nu pratar dom så med varann :D. Till att han backa upp mig helt och fullt och utan att tveka när jag hamna i ett jättegräl med tre snubbar på parkeringen på Ikea av alla jävla ställen hahhaha, baaam. A keeper helt enkelt! That's the way I like it ahhaa ahhaa :D!!
 
 
Aaaa liiiiite smitten e jag allt ;)
 
Å med dessa ord och bilder önskar jag ALLA er ett FÖRJÄÄÄÄVLA bra avslut på året 2014 och vill påminna ALLA att leva fullt ut även nästa år med mycket känsla, jävlarnamma och att veeeeerkligen fokusera och dig deeeeep och klara av det var och en av er har bestämt er för att göra!!! Kriga!! Med hjärta!
 
Några visdomsord från mig:
En krigare utan hjärta är bara en psykopat och en hjärtlig/vänlig själ utan krigare i sig är bara en dörrmatta!! 
 
 
FIGHT har jag tatuerat in på flera ställen på min kropp inkl här på axeln! Både som påminnelse för mig men också som varning, den som börjar jiddra med mig trots ALLA varningar i rött över hela min kropp får faaaan skylla sig själv :P!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 
 
 
 
 

Cardio på julgalan, nytt PB & vi ser alla aslöjliga ut i vissa övningar så fokusera på rätt person ffs...

Blev för en gångs skull lite cardio i helgen iom jag lekte studsboll till Rydell & Quick tror jag dom hette på Julgalan i Globen, dom körde covers på allt från Joan Jetts I love rock n roll till Run to the hills med Iron Maiden och däremellan lite Enter Sandman med Metallica och massa annat gött ;). Fick dra av mig ärmarna på klänningen så jag kunde vifta med armarna på allvar, hatar ju att inte ha rörelsefrihet asssååå!! Detta resulterade i att jag vid nåt tillfälle insåg att jag hoppat ner klänningen lite väl långt hahahha så ooops och så upp med den över "kullarna" igen bara och skratta åt det hela och studsa vidare :D!
 
Klänningen satt som en smäck, mestadels av tiden i alla fall ;)... Har jag kul så har jag, då ska faaan inte kläderna vara i vägen för mig inte.... Sture, pal & kollega, hjälpte till med Rock n Rollan!
 
Slog mitt gamla PB i liggande legpressen på 180 kg i fredags då jag körde upp till 200 kg, baaam! Bara sådär, hade inte direkt nån plan på det, fick mensen samma dag, lång arbetsvecka, var rätt slut tom för att vara mig, orkade knappt nåt kändes det som. Testade dock en PWO som jag fått som prov från fitnessfestivalen och ihop med rätt sällskap så blev känslan "ääähhh wtf, nu kör jag upp till 200 kg! fuck it...".
 
Såhär blev det i alla fall:
75 kg 2x20 (uppvärmning)
100 kg 2x12
120 kg 1x12
140 kg 1x10
160 kg 1x8
180 kg 1x8
190 kg 1x7
200 kg 2x6
 
 
200 kg! Nytt PB nu i fredags!
 
Jag räknar bara vikterna jag lägger på, var dock en pal som påpekade där att "startvikten" på legpressen är 47 kg också, men jag fortsätter räkna bara vikterna jag lägger på, tror det är så dom flesta räknar ändå. Så spelar ingen större roll att man är en liten skit på 163 cm och 53 kg utan energi, bara man bestämt sig för att köööööra. 
 
 
 
Från samma legday som PB:n gjordes, efter legpressen var det dags för utfall i smithen, raka mark, benböj, bencurl mm!
 

Annat jag ändrat om är att jag kör ALLT med hantlar istället för stång som går, tex gått från stående militärpress med stång till sittande hantelpress och lite högre vikter. Gör susen att ändra om liiiite hela tiden för man jobbar med lite andra muskler beroende på om stång eller hantlar tex.
 
 
 
Ska bli lite skoj att se hur mycket jag lyckas bygga mer i massa till våren, fokus är ju på att bredda axlarna och röv, inte bredda röven dock, har bredden så det räcker reda :), utan mer put typ. En normalsnubbe ska ju klara av att bygga ca 4 kg muskler per år, så med tanke på att jag är en liten jävla juggetant med för mycket temperament och energi som VÄGRAR allt som har med "lagom" att göra så kommer jag säkert ha byggt minst det dubbla till våren :P.
 
Kör alltid rygg dag fem i schemat, kan ju inte bara biffa axlarna utan ryggen måste hänga med också!
 
 
Så köttar vidare och just det! Den PWO som jag testat och som funkar på mig i alla fall som jag märkt är: 
Shatter SX7, Muscletechs märke! Den går även att dricka tycker jag. Provat en som hette Napalm också och den går faaan inte att få ner, den smakar flodhäströv uuurrrkkk. Men Shatter funkar fint för dom som är som jag lite mer kräsmagade och inte orkar tvinga i sig asäckliga grejjer :).
 
 
Jag i motljuset på gymmet! Vet att det är no-no att ta bild underifrån såhär enligt alla "selfie-foto-tips" men just dääääärför måste jag ;)
 

Ikväll blir det mera rygg, vader mm för mig. Men nu senaste avsnittet av SOA! Kötta på i gymmen folks och glöm inte att fokusera på DITT!! Upplever det som att det finns vissa som verkar fokusera mer på andra än sig själva vilket jag tycker är dumt att göra på gymmet då vi alla ser jävligt mer eller mindre fåniga ut i vissa övningar, faaaaktiskt :D! Fokus!!!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 
 
 
 
 
 
 

Supertalanger, Batman & you will not get out alive...

Tänkte först skriva om några av diskussionerna/debatterna från senaste veckan, där man på allvar får sitta och käfta emot folk som försvarar allt från att lära ut sexuella trakasserier på ”mans-kurser” till att idioter anser det vara feminismens fel att män begår fler våldsbrott och att det är asylsökandes fel att välfärden nedmonterats senaste åren och inte högerpolitiken vi själva röstat fram… Man slutar aldrig häpnas över folk… Självinsikt är inte nån sån där grej som är inne just nu märker jag…

Men pallar inte sprida mer neggo än nödvändigt, varför sprida det vidare till folk i onödan när detta är återkommande diskussioner heeeeeela tiden ändå, så väljer att skriva om mina supertalanger/överlevnadsstrategier istället, much more fun when it is about ME, ME, ME! Här är några av dom supertalanger jag har:

  • Jag har alltid rätt förr eller senare, även när det verkar som att jag kanske kan ha fel till en början så får jag ändå rätt till slut. Alltid. Spelar ingen roll om det handlar om världsekonomin eller vem som är världsetta i tennis för närvarande. Alltid rätt till slut ändå. Å med det sagt så borde ju alla normalbegåvade fatta att det är helt idiotiskt att snacka emot mig... 
 
Jag i somras!
 
 
  • Jag kan verkligen i diskussioner på nätet hålla en saklig faktamässig argumentation trots att jag HELST av allt vill SKALLA OCH RULLA IN IDIOTEN SOM TYCKER ANNORLUNDA I GUNNEBO-STÄNGSEL OCH SÄNKA ARSLET  I NYBROVIKEN… Faktiskt…

 

  • Jag kan VERKLIGEN i diskussioner face to face BÅDE hålla en mindre hyfsat saklig diskussion samtidigt som jag FULLSTÄNDIGT KOKAR INOMBORDS… Tror att ögonen flammar upp eller så pyser det ur öronen eller nåt på mig för ytterst få ändå som fortsätter bråka mot mig i dessa lägen. Den energiåtgången som går åt att hålla mig på mattan i dessa fall är som Tjernobyl och Barsebäck ihop asså… Ni anar inte… 

 

  • En mycket användbar supertalang jag har är att jag HETSAR UPP MIG NÅT ENORMT OCH DIREKT för att tugga på det, spotta ut det och sen gå vidare som om inget hänt. Inget fastnar riktigt på mig. Trots nästintill VULKANUTBROTT nyss så kan jag bestämma att spotta ut det och moonwalka ut på dansgolvet och ha skitkul 45 sekunder efter ett smärre världskrig. Det bara rinner av mig.

 

 
Tagen idag, funderar på nästa tattooo, har viss abstinens!
  • Men min näst bästa och värdefullaste supertalang är att jag är ett jääääävligt glatt litet troll. Never a dull moment. Lika nära till ASARG som till ASGLAD. Men föredrar ASGLAD. Även om svårt i denna upp och nervända värld med lika många orättvisor som människor. Med tanke på det, så är det trots allt en av mina allra STARKASTE supertalanger. 

 

 
Mmm längtar en hel del tillbaka till sommarn just nu....
Tänk att bara få sola istället för hacka tänder så fort man går ut genom ytterdörren...
  • Min enligt mig värdefullaste supertalang är dock att jag ALDRIG sparkar neråt. Jag ger mig ALDRIG på svagare. Tvärtom. Jag försvarar ALLTID svagare. Ser ibland att folk tror att jag ska hoppa på skitsnackartåget och att dom blir lite ställda att jag INTE gör det utan käftar emot och påtalar att det är dom själva som har problem, jag är INTE typen som står och håller käft för att det inte ska bli tjafs/scen/bråk, tvärtom. Det var rätt mycket sånt i plugget med när jag var mycket yngre. Mobbarna trodde att när dom väl "gav" mig en öppning in i deras lilla krets att jag skulle hålla med dom medan dom gav sig på andra, men nope… Jag funkar INTE så alls. It kinda backfired on their asses…
Jag har inte många såna där livsråd eller andra visdomsord, trots min höga ålder och rätt höga erfarenhet av ALLT, mer än ett: ALWAYS be yourself, unless you can be Batman, in that case ALWAYS be Batman... Hahahha näää eller joo men har väl två i så fall, det andra jag följer slaviskt själv är: jag har ett endaste liv, lever det hur faaan jag vill så länge jag INTE medvetet skadar nån annan, lär ju inte komma levande ur detta livet ändå :D
 
Snart dags att dra i sig en till test-pwo och dra och lyfta massa skrot! Have a nice one folks and aliens alike!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S