Kriga på, rodeo på gymmet & första fitness-tävlingarna live...

Har inte skrivit på ett tag här, inte för jag inte har en massa åsikter, tvärtom, har en jäääävla massa sådana! Sparat undan flera inlägg jag skrivit men inte publicerat. Än. Det är mörkt, kallt, blåsigt och jävligt ändå därute, så ville inte spä på det just nu. Så sparar dom till senare! Finns inga krafter som lyckas få mig att hålla käften i längden ändå... Men känner själv att jag vill ha min vardag lite gladare just nu, den man ser på sociala medier och runtom är deprimerande nog ändå fiiiiii faaan... Så man får helt enkelt kriga på och fokusera på det roliga för stunden!
 
 
Jag & min badrums-döskalle, strike a pose, vogue!
 
I alla fall, tränat på som den dåre jag är. Har dock haft känningar i knäna så fick avvakta med att öka pb:n osv. Men kör på med mitt femdagars-schema och ändrar lite på repsen, seten och vikterna VARJE gång. Det gör susen för pumpen och träningsvärken att ändra så varje gång. Man känner av att man tränat HELA tiden kan jag säga. Så äre den ni är ute efter så kan jag varmt rekommendera att ändra på NÅT varje gång bara.
 
Såhär ser mitt 5-dagars rullande schema ut just nu:
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så har två rump/ben-dagar, två axlar/armar-dagar och en rygg/vad/framsida lår-dag. Magen kör jag ändå tre gånger i veckan ihop med nåt av det andra.

Maten är som vanligt lika viktig, hände inte ett jota innan jag tvingade upp mitt kalorintag till runt i alla fall 1700-1900 kcal/dag, vilket jag numera har svårt att få i mig då jag jagar proteinkällor och har antagligen världens minsta magsäck ihop med att jag HATAR känslan av att vara proppmätt! Men mar får KRIGA där med bara, svårare är det inte!

 
Min baksida helt enkelt

Det är lite ups and downs på gymmet annars, ibland hamnar man i motdiskussioner. Jag klarar ju som sagt inte av när folk stör sig på andra och börjar snacka om dom bakom ryggen riktigt utan säger emot, ser att det ofta förbryllar folk, tydligen är det vanligaste att folk håller med så lite tryckt stämning kan det bli när jag då ALLTID gafflar emot. Men så är jag, take it or leave it. I just don't do that shit.

Mestadels är det dock skitskön stämning, mycket driva och skämta, bråka o kivas, hjälpas åt, passa åt varann osv. Var ju en komisk grej häromdagen med en kille som ville göra armhävningar och bara typ ryter till att "hoppa upp och sätt dig på min rygg" vilket jag gör hahahhahaha, såg ut som en unge på en sån där rodeohäst eller dylikt vid ett köpcenter som man langar in en tia i och så sätter den fart och gunger hit och dit. Jag insåg att dels vart det för tungt för han och dels så var jag tvungen att ändra taktik om jag skulle kunna hålla mig ifrån att kissa på mig av garv hahahhaa. Så ställde mig upp och lutade mig istället med händerna och tryckte. Inte lika kul alls för vare sig dom som kollade eller mig men mer effektivt för armhävaren :) 

 
Hur jag hade sett ut som synkroniserad simmerska på 50-60-talet med badmössa!

Idag drar jag neråt Göteborg, ska dra på Fitnessfestivalen och se Luciapokal-tävlingarna. Mina första fitness- & bodybuildingtävlingar jag ser live faktiskt! Blir nog en skojsig helg! Och ses vi inte där så önskar jag er en lika skojsig helg nånannanstans!

P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 

 

Mosa axlar igår, lacka ur på en skitsnackare på gymmet & idag blire MOSA ben...

MOSADE axlar igår! Fick sån pump så det var grymt! Har senaste 3-4 veckorna verkligen gjort så att jag ändrar en hel del varje gång jag kör, antingen vikterna eller seten eller repsen. Så att kroppen inte vänjer sig vid samma lixom. Det har funkat riktigt bra! Känner av det efter VARJE pass helt klart.
 
 
Träningsbilder i all ära men blir ju lite same same så slänger in en från senaste fotoshooten också... Fotograf/polare: Zeta Anna Johansson
 
Gårdagens pass:
 
Bicepscurl med stång
12,5kg 2x20
15kg 1x15
17,5kg 2x12
Militärpress med stång
15kg 2x20
17,5kg 3x15
Liggande tricepspress med stång
12,5kg 5x15
Axellyft fram med stång
12,5kg 7x12
Baksida axlar lutande bänk hantlar
4kg 2x15
5kg 3x15
Hantellyft åt sidan hantlar
7kg 5x12
6kg 2x20
 
Såå jooo jag är lite mör idag i axelpartiet idag. Däremellan hjälpte jag även till att lyfta upp och ner 55kgs hantlar till gymbekant som behövde hjälp med att få upp dom när sittandes på bänk. Jag väger själv 52 kg så tycker ändå att det var liiiiiiten del av träningspasset också.
 
Tyvärr lackade jag bara minuterna senare ut på denna gymbekant, upplever det som JÄVLIGT LÅGT att göra sig lustig över andra som är och tränar, att sitta och flina och garva och snacka skit om dom bakom ryggen. Det är en kille som gör lite lustiga övningar, men han är vältränad så wtf det verkar ju funka för honom. Å sen äre en sak att dra på munnen åt det, för det ser lustigt ut, men en helt annan att fortsätta himla med ögonen och snacka skit till andra osv. Då lackar jag, då är det rent jävla skitsnack.
 
Å jag är inte den som håller käften om det, skiter i att översittarn pumpar 55kgs hantlar och är större, talade om vilket sopa han va och varför. Folk som känner sig bättre och större för dom trycker ner andra är för mig snarare jävligt små människor. 
 
Ikväll blir det LEGDAY deluxe i alla fall! Ska dock försöka hålla mig undan två grabbar som kör där ofta också och som jag kört utmaningar med/mot, för varje gång har dom nån ny tortyrmetod som vi ska testa tydligen hahahaha :). Sist vare lååååååångsamt som faaan i liggande legpressen, en rep skulle ta 30 sek, alltså 15 sek ner och 15 sek upp. 3 set och 5 reps i varje, fiiii faaaan!! Inte kul nånstans, but I did it ändååå :)! Ikväll ska dom köra nån annan variant, orkade inte ens lyssna på vad den innebar efter två meningar för det var bara ännu en tortyrmetod helt klart ;).
 
 
JuppJupp, that´s my legs!
 
 
Så jag kör på med mitt pass och retar dom lite när dom ligger döende där bredvid ikväll tror jag hahahaha:
 
Liggande legpress
100kg 3x15
130kg 1x12
160kg 1x10
180kg 1x10 (ska prova öka mitt pb från 160kg till 180kg, är rätt säker på att jag tar det faktiskt på färre reps)
130kg 1x12
100kg 3x15
Utfall i smithen, med "döda" benet på bänk
20kg 5x12
Benböj
20kg 2x20
25kg 3x15
Raka marklyft
20kg 2x20
25kg 3x15
Bencurl
15kg 4x12
Fällkniven på bänk
4x20
 
Hörs på andra sidan 180 kg i liggande legpressen dåråååå :D!! MOSA på alla ni som kööör!!!! Ni andra får hejja på :)!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 
 
 
 
 
 
 

Mitt serbiska jag & varför jag jagat en snubbe mellan bilarna på Nynäsvägen...

Född & uppvuxen i Sverige, mamma serb & pappa sloven. Älskade min pappa, mamma & jag går inte ihop alls, bråkar ALLTID inom max 20 sek. Den korta tid jag faktiskt levde i dåvarande Jugoslavien mellan jag var 9-12 år gammal var en total katastrofal period som avslutades med att jag hamnade på ett serbiskt ungdomsfängelse from hell innan jag fick åka hem till Sverige igen!

Borde alltså hata allt som har med Serbien att göra meeeeen likförbannat om du frågar mig varifrån jag är så svarar jag inte Sverige eller Slovenien, svarar Serbien. Folk har ofta svårt att förstå detta, speciellt med tanke på ryktet Serbien har efter balkankrigen där vi blev the bad guys for sure. Ska en gång för alla att förklara.

Bild från i somras, stonefacejugge...
 

Det stämmer absolut, vi var också bad guys i mångt och mycket, inget snack. MEN det finns saker vi INTE gjorde! Vi ville INTE splittra Jugoslavien, försökte hålla ihop det med våld, medan andra med våld drog sig loss och när dom andra sen inte bemästrade situationen dom var med i högsta grad och hetsade fram så sprang man och gnydde om hjälp från husse i väst.

Vi sprang inte och gnydde till husse för fördelar, utan tog straffet. Vi sprang inte och gömde oss när husse bombade utan stod på broarna och pekade finger mot husse.  

Ni kan tycka vad ni vill om detta, men för mig är detta essensen av vem jag ÄR. Det är DÄR största delen av min personlighet sitter, jag KAN INTE krypa, spela offer eller slicka röv för att få fördelar LIKA LITE som jag kan strunta i att lägga mig i när flera tex går på en ensam jävel på t-banan. Jag ställer till med scener deluxe då, utan att blinka, och är beredd att slå och bli slagen för det.

Eller när en snubbe prejjar mig och min dotter av Nynäsvägen med bilen och sliter upp dörren och skriker och hotar, det slutar ändå med att jag fem sekunder senare jagar en 1,9 meters rakad gaddad snubbe på Nynäsvägen i rusningstrafik som kutar tillbaka till bilen och låser in sig och smiter så fort han kan.

Eller när jag som en pitbull attackerar allt SD står för om och om igen, sorry, kommer aldrig slicka den röven för fördelar som vissa andra invandrare gör. Jag är inte i ”söker-en-husse-att -lyda”-branschen alls.

Även om vi sen tycker väldigt olika och är olika sinsemellan så är detta kärnan i vårt folks sammanhållning oavsett var i världen i bor, och det är också därför vi överlevt så mycket krig och ockupationer och fortfarande lever kvar på Balkan. Detta är kärnan i min person också, när jag älskar ÄLSKAR JAG när jag hatar HATAR JAG när jag lever LEVER JAG när jag skrattar SKRATTAR JAG och vare sig KAN eller VILL byta ut det MOT NÅT annat!

Säger inte åt andra att det är rätt för nån annan men för mig är detta enda sättet jag är. Jag gnäller inte när jag ställt till det utan står mitt kast, MEN jag är inte dum och sväljer allt som försöker tvångsmatas mig heller bara för att passa nån annans historiebok och syn på sig själva som världens hjältar på sina vita hästar. Tvärtom, slår mer än gärna ner dig från dina höga hästar. Välkommen till verkligheten, den som INTE ÄR som en saga: svart/vit, ond/god osv utan en blandning av BÅDA! Det är där jag lever i alla fall!

 

Och inte är jag pryd av mig heller, hittade lite bilder jag inte langat upp tidigare nånstans från i somras och självklart kan inte internet överleva utan dom!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S