Legday-dödlig-utmaning, grymt axelpass igår & lite flört-boost på gymmet ska man INTE underskatta...

Skön stämning på mitt gym, många som jobbar hårt och väldigt dedikerat. Det ger mycket inspiration/motivation samt att man får en skön stämning på gymmet. Grymt! Detta kan dock leda till att folk "utmanar" en på döööödliga legday-utmaningar också & att man KÖÖÖR dom iom man INTE vill visa NÅN svaghet :)!!
 
Det är denna kroppsdel man tränar en del med squats, liggande legpressen & höftlyft, the ass!
 
Så vi började med squats, jag körde 25 kg (kan inte ta mycket högre vikter tyväääärr iom ryggskada) och jag körde 5 sets á 20 reps.
 
Sen kom dööödandet! Liggande legpress: 3 set med 5 reps som ska ta 15 sek ner och 15 sek upp, låååååååååångsamt alltså. En rep tar 30 sek!!!!! Därefter ska man köra 1 set med 10 reps snabba direkt efter. VARENDA gång man är på tredje till femte repsen av dom långsamma så känns det som att DET KOMMER INTE GÅ!! Men det går!! Mind over matter!! Smärta finns bara i tanken! Fuck lagom!! Men skönt är det INTE!!
 
Efter det blev det raka marklyft för mig, vanliga för dom andra två. Och sen avslutade vi med höftlyft (jag körde fällkniven med för lite mage efter). Tretimmarspass blev det i alla fall!! Dödar!!
 
Som tur fanns en riktigt ljusglimt också ;)!! Snyggaste snubben i stan typ var på gymmet SAMTIDIGT, yaaaay!! Gick INTE att INTE glo på han, han glodde tebax så wtf gick fram och gav komplimanger för hans shyssta tattoos och han va astrevlig och fick massa boost mellan döden i liggande legpressen genom att snacka massor med snygg-killen ;)!! Jävlar så mycket lättare allt går när man blir lite till sig även på gymmet hahhaha :)! Fick veta ALLT om vilka tider han brukar köra på gymmet samt var han jobbade, utan att ens fråga, så att misstänker han uppskattade pratstunden meeed ;)....
 
Lek med appen Filtermania 2 och egna bilder! Blir lätt samma typ av bilder annars jääämt! Kul app!
 
Har kört hårt för övrigt, haft få vilodagar. Vilade i måndags dock iom dottern kommer hem till mig på måndagar varannan vecka. Men körde igår igen och fick till ett riktigt grymt axel/triceps/rygg-pass!! Ändrade om lite så inte musklerna vänjer sig, började med lägre vikter och många reps för att sen öka vikterna för varje gång och köra till fail mer eller mindre. Blev militärpress, hantellyft sida, baksida axlar på bänk med hantlar, triceps åt sidan, pull-down ihop rygg samt kabel-row. Körde ökande i alla förutom baksida axlar på bänk. Gav bra effekt kan jag säga!!
 
Bild inför utgång i fredags, tequila & latinoklubb!
 
 
Idag blir det legday nr 2 med utfall, squats, raka marklyft, höftlyft samt fällkniven!! Kör bara kör!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tattoo-time yaaay & har nästa redan i huvvet, nu ska jag bara rita/skapa den med...

Tisdag va TATTOO-TIME yaaay!! 
 
Så vi gjorde klart sidorna, sittande korpen samt skuggning dit plus lite touch-up på skuggningar som bleknat.
 
 
Sen blev det lite tigerränder mellan tigern samt sonen Tighos/tiger ansiktet mm, lite bakåt och under med samt skuggtouch-ups där med.
 
Förutom det så "stängde" vi också min vänsterarm-tatuering då det var en öppen del på baksidan men skuggade och la dit mer "skuggdimmaflammor".
 
 
Det var det för denna gång! Börjar få ont om ytor iom jag inte vill göra på bröstet eller framsida/baksida ben utan bara på sidorna i så fall, meeeeeeeen vi kom på en plats och det var min vänstra axel!! Den är ju praktisk taget TOM!!! Tattoon där börjar ju precis nedanför axeln så nu har jag kommit på vad som MÅSTE dit! Kommer om det blir estetiskt rätt enligt min tatuerare Annicka, bli en bit upp på halsen men på sidan eller bakpå!! Until next time, folks, gadda på :)!!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 

Smärta finns bara i tanken, utmaning i legpressen & back-attack...

Bra träningsvecka! Inkl en "utmaning" från folk på gymmet som jag iofs trodde jag skulle döööö av men jag KAN INTE vika ner mig när "utmaning" så körde klart den genom att upprepa min sons mantra: Smärta finns bara i tanken!! 
 
Lite bilder från min Rygg, vad, mag, framsida lår-dag igår:
 
 
 
Utmaningen var att klara av fem reps i liggande legpressen där man skulle köra så sakta att det tog 15 sekunder att komma ner så djupt man kunde och 15 sekunder upp, alltså EXTREMT låååångsamt, aldrig stanna upp utan köra saaaaakta saaaakta upp och ner. Man tror man ska dö nästan asså :)!! Efter dom fem repsen så ska man köra 10 snabba direkt efter. 

Alltså ska man köra dom långsamma på minst 2,5 minuter, jag körde på 3 minuter fick jag veta efteråt så tempot va helt rätt men vet själv att sista repen så gick vändningen lite för snabbt även om jag höll emot sen sista delen. Jag fick göra detta med 60 kg på legpressen, endast 10 kg mer än vad jag väger själv.

Man kan inte lasta på lika mycket som vanligt ALLS kan jag säga :)! Å jääävlar vad det kändes asså! Prova ska ni se, det är VERKLIGEN mind over matter!! Va kanske inte det ultimata att göra detta direkt efter ett precis avklarat hårt legpass samt när man hade första mensdagen med mag- & ryggont trots Ipren-knaprande men fuck lagom och KÖÖÖÖR bara köööör :)!!

Är intressant hur mycket man klarar ändå, kände mig heeeelt svag innan gymmet, mycket pga sliten av hård träning dagarna innan men också av just mensen, jag är INTE som reklamen lite go och glad och det enda jag behöver är nåt med vingar så det inte syns/läcker igenom, bara jag har det så dansar jag fram på gatorna - NOT. Nope, jag har ONT överallt, det spänner, maler, molar, känns som hack i ryggen när man böjer sig ner, svettas som en tok gör jag också & känner mig allmänt svag. Varför jag tar upp det är mer för att man ska förstå hur MYCKET som ändå sitter i huvudet när man tränar!! Allt detta ovan spelade ingen roll ändå, att jag precis kört ett TUNGT benpass innan spelade inte heller nån roll. Det sitter i HUVUDET mer än i musklerna/kroppen!
 
Kan vara bra att komma ihåg, tjejer och killar!! Spärrarna sitter i huvudet! Utmana dig själv när du bygger, det är enda sättet att komma framåt och få resultat! 

Selfie med systemkamera, ingen retuschering denna gång.
 
 
 
 
Ha en TOPPENSÖNDAG, aliens and humans alike! 
 
 
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S