Dömandet, moraliserandet, hyckleriet & skitsnacket....

Folks statusar handlar hyfsat ofta om dömande och moraliserande av andra människor. Well, dags för dom att få en skopa av sin egen medicin, right back at ya. Ogillar att snacka skit om andra, oavsett om jag känner dom eller ej. Förstår inte varför det ska vara ”inne” när jag bara ser det som lågt jävla beteende.

 

Men klart jag kan om jag vill också, jag VÄLJER dock MEDVETET i 90% av livet att INTE göra det. Jobbar halvhjärtat för att täcka in dom sista 10% också, men iom jag använder dom till att döma ut moraliserande, hycklande, dömande skitsnackare så tycker jag att jag använder dom på rätt sätt ändå så lägger inte ner min själ på att täcka in just dom 10%:en.

Hamnade i en sån diskussion här i dagarna där nån skrev en status som gick ut på att: ”Till alla tjejer som grinar över att dom behandlas som objekt och hittar taskiga killar när dom lägger upp lättklädda bilder på sig själva. Man får vad man ger ut.”

Jag går inte med på sånt här. Jag förstår som alla andra att sådant drar till sig idioter, men att jag ska sitta och legitimera idioternas beteende för att dom plötsligt inte kan bete sig så fort dom ser nån sexig tjej eller kille för den delen, ALDRIG i livet. Kommer ALLTID att fördöma DERAS beteende, INTE den personen som visat lite mer hud än vad jag själv kanske är villig att göra. Av exakt samma anledningar sitter jag självklart inte heller och legitimerar att jobbar man på en bank så får man helt enkelt ta att bli rånad, går man lättklädd genom parken får man ta att man blir våldtagen osv osv…

Du har ALL RÄTT i världen att INTE gå med på att bli attackerad, nedvärderad, utsatt för dubbelmoral och avundsjuka elakheter. Du har däremot INGEN som helst rätt att attackera, nedvärdera, utsätta andra för dubbelmoral eller vara avundsjukt elak mot nån bara för dom är sexigare än dig.

 

För mig sitter problemet inte i sexigheten alls utan i att folk äcklar sig, attackerar, hycklar, fördömer samtidigt som dom dregglar, moraliserar samtidigt som dom VILL HA eller VILL VARA…

Det är ett ENORMT hyckleri av snubbar som legitimerar sånt här beteende genom att sätta skulden på sexiga tjejen. Varför?

För att ÖVERALLT i samhället vi lever i så uppskattas sexigt och lättklätt, killar vrider nacken ur led när dom ser en sexig tjej på gatan, spenderar timmar och en hel del pengar och massa energi på att leta snygga lättklädda brudar på nätet, like:ar boobsidor, vill kunna glo sin porr ifred osv osv men sen ska dom sitta och moralisera över det hela och snacka skit om det som dom såååå ivrigt söker i tid och otid. Dubbelmoral & hyckleri deluxe. För att inte tala om falskt som faaaan.

Eller hade ni hellre haft ett samhälle där kvinnor är täckta från topp till tå och inte vågar andas sexig ens en gång av rädsla att bli kallad det ena eller det andra och behandlad därefter. Nää, det ska vara ”lagooom” såklart. Men vem faaan satte dig som domare av vad som är ”lagooom” vad gäller en tjejs EGNA sexualitet?!!!!?!!!! Hennes EGNA sexualitet, INTE din!!

Det är som att vi brudar skulle lägga oss i och tycka att alla snubbar som legat med ett visst antal olika brudar får skylla sig själva att folk spottar på dom, ser ner på dom och kallar dom för allt möjligt och lite till, det är fööööör slampigt och då får man faaan skylla sig själv. Vad äre för jävla dravvel!!

Skärpning för faaan… Jag VET att det är VÄLDIGT många som har taskigt självförtroende och försöker boosta sig själva genom att döma och moralisera gentemot andra. Det finns dock vi andra som ser igenom det hela, så sluta lipa när ni blir tagna på bar gärning och får samma behandling som ni utsätter andra för.

Eller ändra dig och sluta legitimera idioters beteende, fördöm det istället för att snacka skit om nån sexig tjej/kille som du med största sannolikhet vill ha eller vill vara. Det borde störa dig mer att nån attackerar, dömer, moraliserar, hycklar mm än att nån visar lite mer hud än vad du ändå tänker göra, döööh…. 

 
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S