Nationalism, islamism, kommunism & annat sattyg....

Varför jag aldrig skulle rösta på SD?!!? Av den enkla anledningen att dom är nationalister. Och var än nationalister, islamister, kommunister osv slagit rot har länderna kastats ner i misär, våld, enorma flyktingströmmar och ond bråd död samt total ekonomisk kollaps.
 
Det kommer en hel del påståenden från SD i detta fallet (som jag ser som ett hot mot vår demokrati i nuläget) om att vi tar emot fler och fler flyktingar och att detta kostar massor och att därför så har svenskarna det alltmer knapert mm. Så vad är sant?
 
Fakta:
- Vår invandring har ökat
- Det har kostat en hel del men det finns rapporter från OECD att invandrare defacto ger ett överskott i 22 av dom 27 länder som dom kollat, däribland Sverige, under sin livstid.
- svenskarna lever dock fortfarande i det som klassas vara det bästa landet i världen att leva i både socialt och ekonomiskt och vi har DESSUTOM gått från plats nr 7 år 2007 till plats nr 1 år 2013. 
 
 
Med tanke på allt detta inklusive en lågkonjuktur i världen så borde vi ju vara SJUUUKT STOLTA över hur bra vår demokrati fungerar i Sverige. Vi är ju en förebild för andra länder!!!
 
Vi är ju sjukt duktiga på integration, jämlikhet och mänskliga rättigheter och även barns- och djurens rättigheter då vi faktiskt klarar allt detta samtidigt. OCH samtidigt ökat vårt välstånd ekonomiskt och socialt så vi hamnat som nr 1 av länder att leva i i världen!!! Grymt ju!!!
 
Men så finns det en liten klick människor som vill byta ut detta mot nationalism och främlingsfientlighet???? WTF??!? Nationalism & främlingsfientlighet som genom historien kastar ner länderna i misär, våld, ond bråd död, enorma flyktingströmmar & total ekonomisk kollaps...
 
Var tog det välkända sunda förnuftet vägen lixom?!?!?!
 
Nej, vänligen men bestämt tänk ett varv till!!!