Smitten som faaan e jag, krigare med hjärta & gott avslut på er alla!

En GRYM jävla månad får avsluta detta året!!
 
Träningsmässigt en av dom bästa! Dels för jag fått i mig MASSA mat som jag nu kan omvandla till muskelmassa! Men framförallt för jag tränat stenhårt och tyngre och tyngre! Fokuserat stenhårt att verkligen försöka öka varje gång! Tagit nytt PB i liggande legpressen på 210 kg och ökat i ALLA övningar generellt sätt!
 
På det privata planet en ännu mer GRYM månad, då jag gått och blivit sådär fånigt betuttad och smitten och beter mig som en fnittrig 15-åring igen (fråga min dotter som är 13 år hahhaha) :)!
 
Ibland bara dras man till en viss person och man känner sig hemma direkt när man connectar, ingen behöver ändra nåt, det bara flyter och känns sådär SJÄLVKLART och pirrigt i massor, man backar upp varann i ALLT (och jag menar verkligen ALLT!) och så fort man ser varann så sprider sig ett enormt leende från öra till öra :)! Och ett plus till är att från att ha ogillat att träna ihop med andra så fullkomligt äääälskar jag att träna med min hubby! 
 
 
 
 Jag & min darling hubby Robin <3
 
Jupp, även jag kan tydligen bli sådär jättefånigt totalt förälskad  och "smitten" och skriver små hjärtan och grejjer :D! 
 
Under denna månad så har vi hunnit med en hel del kan jag säga ;), allt från att han inte tveka en sekund att följa med på min släktlunch och därmed träffa allt från min MAMMA till min vuxna son och dotter med för första gången, det är MOD asså, tro mig!! Till att han och dottern har hittat ett eget sätt att prata med varann på, brukar kalla henne för Chewie/Chewbacca iom hon är så hårig så när hubby hörde mig kalla henne det så utbrast han i att låta EXAKT som en ewok från Star wars och dottern lystrade direkt hahahha :D så nu pratar dom så med varann :D. Till att han backa upp mig helt och fullt och utan att tveka när jag hamna i ett jättegräl med tre snubbar på parkeringen på Ikea av alla jävla ställen hahhaha, baaam. A keeper helt enkelt! That's the way I like it ahhaa ahhaa :D!!
 
 
Aaaa liiiiite smitten e jag allt ;)
 
Å med dessa ord och bilder önskar jag ALLA er ett FÖRJÄÄÄÄVLA bra avslut på året 2014 och vill påminna ALLA att leva fullt ut även nästa år med mycket känsla, jävlarnamma och att veeeeerkligen fokusera och dig deeeeep och klara av det var och en av er har bestämt er för att göra!!! Kriga!! Med hjärta!
 
Några visdomsord från mig:
En krigare utan hjärta är bara en psykopat och en hjärtlig/vänlig själ utan krigare i sig är bara en dörrmatta!! 
 
 
FIGHT har jag tatuerat in på flera ställen på min kropp inkl här på axeln! Både som påminnelse för mig men också som varning, den som börjar jiddra med mig trots ALLA varningar i rött över hela min kropp får faaaan skylla sig själv :P!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S