Legday-dödlig-utmaning, grymt axelpass igår & lite flört-boost på gymmet ska man INTE underskatta...

Skön stämning på mitt gym, många som jobbar hårt och väldigt dedikerat. Det ger mycket inspiration/motivation samt att man får en skön stämning på gymmet. Grymt! Detta kan dock leda till att folk "utmanar" en på döööödliga legday-utmaningar också & att man KÖÖÖR dom iom man INTE vill visa NÅN svaghet :)!!
 
Det är denna kroppsdel man tränar en del med squats, liggande legpressen & höftlyft, the ass!
 
Så vi började med squats, jag körde 25 kg (kan inte ta mycket högre vikter tyväääärr iom ryggskada) och jag körde 5 sets á 20 reps.
 
Sen kom dööödandet! Liggande legpress: 3 set med 5 reps som ska ta 15 sek ner och 15 sek upp, låååååååååångsamt alltså. En rep tar 30 sek!!!!! Därefter ska man köra 1 set med 10 reps snabba direkt efter. VARENDA gång man är på tredje till femte repsen av dom långsamma så känns det som att DET KOMMER INTE GÅ!! Men det går!! Mind over matter!! Smärta finns bara i tanken! Fuck lagom!! Men skönt är det INTE!!
 
Efter det blev det raka marklyft för mig, vanliga för dom andra två. Och sen avslutade vi med höftlyft (jag körde fällkniven med för lite mage efter). Tretimmarspass blev det i alla fall!! Dödar!!
 
Som tur fanns en riktigt ljusglimt också ;)!! Snyggaste snubben i stan typ var på gymmet SAMTIDIGT, yaaaay!! Gick INTE att INTE glo på han, han glodde tebax så wtf gick fram och gav komplimanger för hans shyssta tattoos och han va astrevlig och fick massa boost mellan döden i liggande legpressen genom att snacka massor med snygg-killen ;)!! Jävlar så mycket lättare allt går när man blir lite till sig även på gymmet hahhaha :)! Fick veta ALLT om vilka tider han brukar köra på gymmet samt var han jobbade, utan att ens fråga, så att misstänker han uppskattade pratstunden meeed ;)....
 
Lek med appen Filtermania 2 och egna bilder! Blir lätt samma typ av bilder annars jääämt! Kul app!
 
Har kört hårt för övrigt, haft få vilodagar. Vilade i måndags dock iom dottern kommer hem till mig på måndagar varannan vecka. Men körde igår igen och fick till ett riktigt grymt axel/triceps/rygg-pass!! Ändrade om lite så inte musklerna vänjer sig, började med lägre vikter och många reps för att sen öka vikterna för varje gång och köra till fail mer eller mindre. Blev militärpress, hantellyft sida, baksida axlar på bänk med hantlar, triceps åt sidan, pull-down ihop rygg samt kabel-row. Körde ökande i alla förutom baksida axlar på bänk. Gav bra effekt kan jag säga!!
 
Bild inför utgång i fredags, tequila & latinoklubb!
 
 
Idag blir det legday nr 2 med utfall, squats, raka marklyft, höftlyft samt fällkniven!! Kör bara kör!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S