Nationalism, islamism, kommunism & annat sattyg....

Varför jag aldrig skulle rösta på SD?!!? Av den enkla anledningen att dom är nationalister. Och var än nationalister, islamister, kommunister osv slagit rot har länderna kastats ner i misär, våld, enorma flyktingströmmar och ond bråd död samt total ekonomisk kollaps.
 
Det kommer en hel del påståenden från SD i detta fallet (som jag ser som ett hot mot vår demokrati i nuläget) om att vi tar emot fler och fler flyktingar och att detta kostar massor och att därför så har svenskarna det alltmer knapert mm. Så vad är sant?
 
Fakta:
- Vår invandring har ökat
- Det har kostat en hel del men det finns rapporter från OECD att invandrare defacto ger ett överskott i 22 av dom 27 länder som dom kollat, däribland Sverige, under sin livstid.
- svenskarna lever dock fortfarande i det som klassas vara det bästa landet i världen att leva i både socialt och ekonomiskt och vi har DESSUTOM gått från plats nr 7 år 2007 till plats nr 1 år 2013. 
 
 
Med tanke på allt detta inklusive en lågkonjuktur i världen så borde vi ju vara SJUUUKT STOLTA över hur bra vår demokrati fungerar i Sverige. Vi är ju en förebild för andra länder!!!
 
Vi är ju sjukt duktiga på integration, jämlikhet och mänskliga rättigheter och även barns- och djurens rättigheter då vi faktiskt klarar allt detta samtidigt. OCH samtidigt ökat vårt välstånd ekonomiskt och socialt så vi hamnat som nr 1 av länder att leva i i världen!!! Grymt ju!!!
 
Men så finns det en liten klick människor som vill byta ut detta mot nationalism och främlingsfientlighet???? WTF??!? Nationalism & främlingsfientlighet som genom historien kastar ner länderna i misär, våld, ond bråd död, enorma flyktingströmmar & total ekonomisk kollaps...
 
Var tog det välkända sunda förnuftet vägen lixom?!?!?!
 
Nej, vänligen men bestämt tänk ett varv till!!!
 

Så vad har funkat och funkar för mig vad gäller kosten...

Tränade alltså hyfsat hårt/tungt ändå men sämre första året. Sämre för jag kände mig tryggare i Smith:en och övriga maskinerna så föredrog det då mot fria vikter. Självklart kunde jag inte heller lyfta lika tungt då iom mer otränad än idag. Men det faktum att jag inte fick i mig nån protein nästan alls eller nån annan bra form av näring var absolut ändå största boven.
 
Det är sant helt enkelt att kroppen inte klarar av att bygga muskler på tomma kalorier & socker, den behöver proteiner, kolhydrater osv.
 
Så vi tar kosten först, detta är en exempeldag på vad jag äter och hur mycket a vad jag får i mig:
(Speisequark Magerstufe är kvarg)
 
Denna dag tex, jag använder FitnessPal-appen för att logga allt, fick jag i mig 1652 kalorier och 127 gram protein. Det är dock inte tillräckligt riktigt, jag kämpar lite för att komma upp i rätt mängd kalorier framförallt. 
 
Detta för att jag personligen inte är speciellt förtjust i mat och för att jag avskyr att vara proppmätt samt verkar ha hyfsat liten magsäck. Det i kombination med att jag nu är mer muskulös, vilket behöver mer kalorier osv, samt att jag försöker äta "clean", alltså jagar nyttiga proteiner osv. Då blir det automatiskt svårt att komma upp i några större kaloriemängder. Har inte riktigt hittat balansen, för går ner liiiite fortfarande i vikt, men närmar mig.
 
Jag älskar dock Body Science proteinbars Coconut/Chocolat som jag dels ALLTID äter direkt efter ett gympass men också försöker kompensera upp kalorieintaget med. Dom men även jordnötter tex, lätta & relativ bra att äta på kvällen när man ser att man har för lite kalorier.
 
Förutom det så dricker jag amino BCAA, håller mig till dom amino jag hittat med höga halter amino och därmed mindre andra tillsatser. 
 
 
Allmax Aminocore har 90% amino (inklippt till vänster) & Body science BCAA xx har 97%. Tycker att alla dessa funkar att dricka, smakar saft om man bara har tillräckligt kallt vatten. Coconut/Chocolate proteinbarsen är min nya choklad helt enkelt, asgoa!
 
 
 

Den nationalistiska andan i Sverige...

Angående SD & dom 10% av befolkningen som vill ha dom som styrande organ i Sverige:

Jag får kalla kårar över att se hur folk viftar bort det faktum att rasism, nationalism osv började på EXAKT samma sätt som vi hör idag, ett "vi & dom" synsätt & "vi måste värna vårt eget" & frånta "dom andra" rättigheter, på 1930-talet. Min mormor återberättade för mig att hon & hennes föräldrar i dåvarande Jugoslavien upplevde Hitler som en kraftkarl som verkade vilja leda tyskarna ur krisen & värna tyskarna & såg honom inte som nån farlig man direkt. 

7 år senare mördades min mormors båda föräldrar av nazisterna & hon lämnades för död i en massgrav under andra döda. 
 Jag, min mormor i mitten och min storasyster till höger.

Äre ingen som läst nån historia alls?!? Hur många trodde 1939 att det 6 år senare skulle visa sig att ett världskrig & folkmord under brutalt grymma former var resultatet av dom fina paraderna & vackra talen om ett stolt Tyskland som värnar sitt eget folk?!? 

Människan lär sig aldrig...

När jag tänker på hur snabbt livet helt vände för min mormor & hur dom inte för sitt liv kunde tänka sig en sådan utveckling bara månaderna innan så är det ju inte så att man inte börjar fundera på om det är dags att dra innan det sprider sig till den grad att det är jag & mina barn som ligger där underst i graven pga fel etnicitet i ett "stolt & tryggt Sverige".

Den enda -ism jag personligen nånsin tänker driva & propagera för är HUMANISM. 

Alla andra -ismer, såsom islamism, rasism, nationalism, nazism, kommunism, katolisism osv som år efter år visat att dom sätter ideologier/religioner/gränsdragningar FÖRE människor är för mig glasklart det största hotet mot oss ALLA människor. Alla dessa -ismer begår & har begått grova brott mot människor!! Som kvinna, vit men inte "tillräckligt" vit, mörk men inte "tillräckligt" mörk, född i ett land där jag kallas för invandrare, har rötter från ett annat land där jag kallas för svensk osv så tro mig, har identifierat ALLA mina "ism-fiender"!!!

Och så länge som dessa otroligt negativa & våldsbenägna -ismer får oss, som egentligen inte är rasister/kommunister/islamister men missnöjda med det ena eller det andra, att "slåss" mot varandra & därmed skapa större motsättningar oss emellan, under den tiden vinner dessa -ismer mark bakom våra ryggar. Och plötsligt som sagt ligger nån där i en massgrav med dom andra döda över sig...

Vänligen men bestämt, snälla vakna & tänk ett varv till!