Punk's not dead, MMSports shopping & träningen ...

Igår fick jag lite fler bilder från min första photoshoot från häromveckan, en absolut favvobild kommer här:
 
Punk's not dead!
 
 
Älskar stilen & önskar jag kunde gå klädd såhär jäääämt, men folk ser så jävla rädda ut när man skramlar runt med kedjor på stan asså hahahahaa!!
 
MMSports shopping & träningen i helgen
 
Igår hade MMSports 2-årsjubileum så passade på att handla mer BCAA-XX samt lite träningskläder samt snacka lite med Roger, brorshaaaan och den som hjälpte mig att börja gymma.
 
Köpte även ett par brottarskor på Jabb i Globen, gillar skor med barfotakänsla när jag gymmar och dessa var grymma vad gäller det! Bland det skönaste jag haft på fötterna!
 
Blev ett tjej-linne i rött och ett kill-linne i svart från MMSports Body science och ett par träingstights från Better Bodies med. Kan VERKLIGEN rekommendera Body Science BCAA-XX med smaken Cola!! Den tycker jag var asgo! Farligt god, dricker den som läsk hela tiden typ! Favorit direkt samt innehåller 95-96% amino, så väldigt lite andra tillsatser!
 
 
Idag blir det, uppvärmning uppförsbacke pw:
Utfall på plats 2x14kg 5x12
Benböj 25kg 5x12
Raka marklyft 25kg5x12
Höftlyft på bänk 20kg 5x12
Fällkniven på bänk 4x15
 
Igår blev det:
Militärpress 25kg 2x12 20kg 3x12
Liggande triceps med hantel 10kg 5x12
Hantellyft sidan 8kg 2x12 7kg 3x12
Baksida axlar liggandes på lutad bänk 4kg 5x12
Rygg pulldown ihop 2x13kg 5x12
Sittande rodd 25kg 5x12
 
Fredag, uppvärmning uppförsbacke pw:
Liggande legpress, högt & isär 110 kg 7x12
Benböj 25kg 5x12
Raka marklyft 25kg 5x12
Bencurl 17,5kg 5x12
Fällkniven 4x15
 
Så helg eller vardag, bara att KÖTTA på! No excuses!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 

 

 

 
 
 
 
 
 

"Det hade varit sexigare..."

En snabb reflektion över reaktionerna på min första photoshoot som jag la upp bilder på igår som jag kallar BadassJass goes Mad Max-ish.

Det är VÄLDIGT tydligt att grabbar ser det som en SJÄLVKLARHET att man som brud ALLTID vill/ska vara sexig, alltså tillgänglig och inbjudande. Det blir rätt tydligt på dom reaktioner jag fått. Brudarna tycker mest det är coola bilder, skön hård attityd och att dom också vill se ut så när dom är 43 år gamla.

Grabbarna (INTE alla på långa vägar, men ändå några för många för min smak) tycker det är coola bilder MEEEEEN…:

  • ”du ser sur ut, varför ler du inte lite? Det hade varit sexigare.”
  • ”du hade varit ännu sexigare om du stod i underkläder/bikini.”
  • ”hade jag varit där hade jag sprutat vatten på dig, hade varit supersexigt”
  • ”du ser arg ut, hade varit sexigare om du putat lite med munnen”

Osv osv osv osv…. Gärna kryddat lite med ”om jag var där, hade du blivit nummer ett på sexiga bilder, lovar”… Joo för det klarar jag ABSOLUT inte av själv, utan behöver såklart en man för att lyckas med det…

Handlar VERKLIGEN ALLT om vad NI vill?!?!?!! Är ni verkligen säkra på detta?!!??!

För sist jag kollade (vilket är ALLTID!!!) så har det för MIG ENDAST handlat om VAD JAG VILL GÖRA NÄR JAG GÖR NÅT!! ALLTID!!! Och nu ville JAG göra en photoshoot med hård attityd, trashig & punkig, end of story.

Det är för mig hyfsat IRRITERANDE att det är så självklart för en del snubbar att det handlar om att ”tillfredsställa” deras syn på hur en kvinna ska ”vara eller se ut” för att dom ska anse henne sexig och inbjudande att dom inte ens reflekterar över vad dom säger/skriver till mig.

Till MIG av alla människor också… Ni vet ju om ni känner mig DET MINSTA LILLA att det inte kommer gå obemärkt förbi utan det kommer tillbaka som en hård jävla bumerang, förr eller senare… Så för dom som inte vart vingklippta direkt igår:

Just wait for it…

 

 

 

P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 

 

 

Bloggranking 

BadassJass goes Mad Max-ish...

Då fick man se resultatet av min första photoshoot nånsin och blev överraskad att det blev så pass många bra bilder juuueee!! Värsta modellen juue :)!
 
Mitt tänk var att temat skulle vara punkish, trashig och mad max-ish känsla ungefär. Lånade grym pilbåge & rostiga kedjor av Thomas (tack Thomas!!)! Kompletterade med lite egna kläder och fotografen Lars-Åke Jonsson hade koll på övergiven skräpig tågtunnel som vi tog oss till samt tog bra bilder! Attityden, tattoosen, fejjan & kroppen tog jag med mig också förutom kläderna :)! 
 
Helt klart värt kylan & frysandet, den röda näsan, byta om vinglandes därinne, trippa runt i högklackat och allt!
 
Här är några av mina favoritbilder från min FÖRSTA PHOTOSHOOT NÅNSIN :)
 
BadassJass goes Mad Max
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är supernöjd över att ha gjort detta, kul erfarenhet, man lär sig massor direkt och väldigt kul att ha kvar såna här bilder en dag då man är skrynkligare än ett russin och barnbarnen tror dom är tuffa lixom ;)!
 
Har som sagt aldrig direkt känt mig bekväm framför kameran men det går att vänja sig bara man vill! Har tidigare aldrig tränat men nu tränar jag stenhårt! Aldrig käkat rätt tidigare och gör inte det nu heller kanske men MER rätt i alla fall. Hade aldrig haft hund eller kört hundspann, men såg till att bli med siberian huskys och släde & trehjuling och körde och tävlade i flera år. Hade aldrig byggt om en helt hus eller gjutit ett betonggolv, byggt en trappa eller en hel ny bod tidigare men bestämde mig och gjorde det. Hade aldrig nånsin knappt doppat tårna i svenskt vatten ens på sommaren men tog dykcert ute på Värmdö i november månad med läckande torrdräkt en hel helg! Osv osv....
 
If you want it DO IT! Ett liv, en chans!! LEV ffs LEV :)!! Mig går det inte att hindra när jag väl vill nåt, noll eller hundra på ALLT jag gör. Det är så jag skapar minnen som gör mig glad och jag kan le åt varje morgon jag vaknar!! Mycket mer uppiggande än kaffe ;)!
 
P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 
 
Bloggranking