Träningen....

Vi börjar med lite före- och efterbilder:
 
Började alltså träna för första gången i mitt liv i november 2012. Kan ärligt säga att det tog mig ca 1 år innan jag ens började bemästra styrketräning och allt runtomkring.
 
Det första året ägnade jag en hel del tid åt diverse skador som jag blev tvungen att hitta omvägar runt, att absolut inte äta rätt utan fortsatte att käka mina chokladluncher och chilli-cheese-pommes-glass-colasås-nutella-pannkakor-middagar, vägra proteinpulver & att känna mig småtrygg i maskiner istället för fria vikter. Detta TROTS grym hjälp från polare/kollega/bodybuildare/fd gladiator Roger Raaaazzz!! Man måste koppla vad som funkar för en själv nämligen ändå & inse tex att kosten, tung träning mm har en stor betydelse för resultatet osv.
 
Alla är vi individer & allt funkar inte för alla, finns inga genvägar eller nån snabb-fix, man måste BESTÄMMA sig, släppa sargen & kriga för att hitta rätt. Man måste GÖRA JOBBET helt enkelt. Det är tungt, svettigt, ont och hårt. Så har du inte bestämt dig så kommer du helt enkelt inte att få resultaten du vill. Det är helt ok om man inte är ute efter dom utan bara efter att röra sig lite. Men vill du ha en fitness/vältränad kropp, om det är målet, då är det ENDAST att kriga som spelar roll i allt: mat, träning, tid osv.
 
Helt enkelt, det man måste göra är bli totalt besatt :)
 

Kommentera här: