Rasism, bidragskultur, fakta & tvångsförflyttning....

Har märkt i diskussioner att det är "inne" att vara missnöjd över att folk kallar en för rasist om man har åsikter om integration och invandrare och att det på nåt sätt ger legitimitet åt att man röstar på SD, som DAGLIGEN har flertal företrädare som spyr ur sig rasistiska åsikter. DAGLIGEN.

Gissa hur det känns att få höra sånt som att vi invandrare har en ”bidragskultur”. Att vi utnyttjar systemet, föder för många barn, inte lär oss svenska, kallas för blatte och apor och får höra sånt som åk hem oavsett om vi är födda här eller inte, att vi har ”fel” namn och borde byta osv. Att vi är för många, att vi inte vill integrera oss, att vi skickar ut 200 cv:n utan ett endaste svar tillbaka än mindre en arbetsintervju, att vi snor alla jobben samtidigt som vi ju är bidragsberoende tydligen.

Så alla ni som missnöjesröstar tänk ett varv till, tack!

Fakta från 2013:

-          Land nummer 1 som bästa landet i VÄRLDEN att leva i 2013: SVERIGE

-          Nettoinvandringen 2013: ca 65 000, varav 57% med andra ord 37 000 är flyktingar, anhöriga till flyktingar och adoptivbarn & resterande 28 000 år arbetsmarknad, EES-medborgare och studerande. Totalt tog vi emot inkl ALLA 0,37% av vår befolkning förra året. Kolla Migrationsverkets hemsida, enkelt att hitta och räkna ut.

Det finns ingen massinvandring. Det är ett ord folk slänger sig med i tid och otid bara. Och nej vi är inte ett u-land och vi kommer nog få JOBBA HÅRT för att bli ett u-land nånsin. Tvärtom, vi är en av dom mest lyckligt lottade människorna i världen TROTS vi tar emot många flyktingar.

Vissa tycker ändå att integrationen inte lyckas helt, vilket säkert stämmer i vissa områden. Förslagen brukar vara att man inte ska klumpa ihop invandrarna i ett område och därmed skapa ”problemområden”.

Asbra! Många svenska unga har inte lägenhet, klagar på bristen på bostäder. Flytta ut dessa bostadssökande i dessa områden så blir det automatiskt integration. Konstigt nog har jag ALDRIG hört det resonemanget, att man ska ”tvinga” etniska svenskar att bosätta sig i dessa områden medan jag OFTA har hört att man vill ”tvinga” invandrarna att inte få bo på samma ställe utan sprida ut dom.  Är det integration man är ute efter så går ju det lika bra väl?!? Så kan man samtidigt tvångsförflytta ut invandrare till Östermalm, Djursholm, Täby, Lidingö osv.

Om vi inte kan tänka oss att kräva det av våra ”egna”, varför kan vi tänka oss att kräva det av invandrare? 

Så vänligen men bestämt, tänk ett varv till!

P.S. Hjälp till att Sänka näthatarna! Startat en grupp där vi hjälps åt att slå tillbaka mot näthatarna! Kika gärna in och gå gärna med på fb: Sänk näthatarna, hjälp varandra . D.S 

 

Kommentera här: