Sänk näthatarna, hjälp varandra...

Ramlade över detta igår, hur vidrigt får det bli innan vi andra reagerar!!! Hur ensam & utlämnad känner sig den här tjejen inte... Inte nog med att det sitter folk på fullt allvar och häcklar henne som våldtäktsoffer på Flashback, en av dom söker upp hennes privata fb och skickar ett mess med ordet "HA!" samt en länk till forumtråden där folk bashar henne totalt, kallar henne luder, hora, hon förtjänade det osv... Det räcker nu tycker jag! Det räcker!
 
Det hjälper inte att ignorera med orden "du ska inte bry dig" eller att tyst stå bredvid och tycka, lika lite som det hjälper ett barn som blir mobbat på skolgården att göra så. Vi andra måste trycka tillbaka & samtidigt stötta dom som blir utsatta, det här kommer bara att växa om dom inte stöter på motstånd.
 
Så har skapat en fb-grupp: Sänk näthatarna, hjälp varandra . Gå med i gruppen, häng ut dom sexistiska, rasistiska, omvänt rasistiska mm!! Blir du utsatt just nu, länka in till gruppen och dom som kan/hinner/ser hjälper till att DRÄNKA mobbaren i motkommentarer i realtid.
 
Gör skillnaden för den som blir utsatt: https://www.facebook.com/groups/701676116546679/
 
 
 
 
 

Kommentera här: